FaceBook Hesap Silme (Kalıcı) - FaceBook Silme Güncel!
Kapat

FaceBook Hesap Silme (Kalıcı) – FaceBook Silme Güncel!

Anasayfa
Sosyal Medya FaceBook Hesap Silme (Kalıcı) – FaceBook Silme Güncel!

Bazen çeşitli sebeplerden dolayı FaceBook hesabımızı kalıcı olarak silmek isteyebiliriz. Peki kalıcı olarak FaceBook hesap silme nasıl yapılır? FaceBook silme nasıl yapılır?

FaceBook’a gençler tarafından gösterilen ilgi ne kadar azalsa da günümüzde FaceBook halen popüler sosyal platformlardan birisi durumdadır. Ancak özellikle genç kesimin FaceBook’a ilgisinin azalması nedeniyle her gün FaceBook’da yüzlerce hesap siliniyor. Kimisi eski FaceBook hesabının artık utanç verici bir hal aldığından yakınarak, kimisi ise yeni bir FaceBook adresine sahip olduğu için kimisi de artık FaceBook kullanmak istemediği için FaceBook hesabını silmek istiyor.

Peki FaceBook hesap silme işlemi nasıl yapılır? FaceBook silme nasıl yapılır?

İşte birazdan sizlere bu soruların cevabını verip FaceBook hesap silme linkini yani FaceBook silme linkini sizlerle paylaşacağız. Ancak önce FaceBook hesabınızı silmeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım ki Facebook hesabınızı silmeden kesin kararınızı verebilin.

FaceBook Hesabı Silme İşlemini Yaparsanız Ne Olur? FaceBook Silme 2020

FaceBook hesabınızı sildikten sonra arkadaşlarınıza göndermiş olduğunuz mesajlar arkadaşınızdan silinmez. Yani arkadaşlarınız ona göndermiş olduğunuz mesajları siz FaceBook silme işlemini yaparak hesabınızı silseniz dahi okuyabilirler. Aynı zamanda onlara göndermiş olduğunuz resim, fotoğraf ve videolarınızı siz hesabınızı silseniz de görmeye devam edebilirler.

FaceBook hesabınızı sildikten sonra diğer hiç kimse FaceBook’da silmiş olduğunuz hesabınızın profilini görüntüleyemez. Yani hiçbir kullanıcı FaceBook duvarınıza girip sizin profil fotoğrafınız dahil hiçbir içeriğinize ulaşamaz.

FaceBook silme işlemini yaptıktan sonra beğenmiş olduğunuz fotoğraflar ve videolar yani kısacası bütün beğendiğiniz içeriklerdeki beğenileriniz silinir. Mesela önceden FaceBook’da bizim 1nciBlog sayfamızın bir gönderisini beğendiniz. Eğer ki sonradan Facebook silme işlemi ile FaceBook hesabınızı silerseniz beğenmiş olduğunuz içeriğimizdeki beğeniniz otomatik olarak silinecektir. Bu durum yapmış olduğunuz yorumlar için de geçerlidir.

İlgili Yazı  Twitter Eski Görünüme Nasıl Geçilir?

Aynı zamanda FaceBook silme işlemini yaptıktan sonra FaceBook’da kayıtlı olduğunuz gruplardaki üyeliğiniz de artık otomatik olarak silinmiş olur. Yani üye olduğunuz FaceBook gruplarında artık üyeliğiniz gözükmez.

Peki FaceBook hesap silme işlemi nasıl yapılır? FaceBook hesap silme linki nedir?

FaceBook Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? FaceBook Silme Linki 2020

FaceBook hesabınızı silme talimatı verdikten sonra hiçbir şekilde FaceBook hesabınızda bir hareketlilik olmaması gerekiyor. Bunun için FaceBook’da açık bıraktığınız uygulamaları da silmeniz lazım. Peki FaceBook uygulamaları nasıl kaldırılır?

FaceBook uygulamalarını silmek için ilk önce Google’da FaceBook hesabınızı açın. Daha sonra sizlere aşağıda vermiş olduğumuz FaceBook uygulama kaldırma linkine tıklayın.

FaceBook uygulama kaldırma linki 2020

Yukarıdaki linke tıklayıp FaceBook uygulama kaldırma sayfasına geldikten sonra karşınıza çıkan uygulamaların hemen yanında bulunan kutucukları seçerek sağ üstteki kaldır butonuna tıklayın ve bütün uygulamaları kaldırın.

FaceBook Uygulama Kaldırma

Böylelikle hesabınızda hiçbir şekilde aktiflik olmayacak ve FaceBook silme işlemini gerçekleştirebileceksiniz.

FaceBook Hesabını Kalıcı Olarak Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

FaceBook uygulamalarınızı sildikten sonra tek yapmanız gereken şey aşağıda sizlere vermiş olduğumuz FaceBook hesap silme linkine tıklayarak “Hesabımı sil” seçeneğini seçmek.

FaceBook Hesap Silme Linki 2020

FaceBook Silme 2020

Son olarak “Hesabımı sil” butonuna tıkladıktan sonra açılan ekranda şifrenizi ve güvenlik kodunu yazarak FaceBook hesap silme işleminizi onaylamalısınız.

FaceBook hesabınızı silmeyi onayladıktan sonra 2 hafta boyunca hiçbir şekilde hesabınıza girmemeniz gerekiyor. Aksi takdirde FaceBook silme işleminiz gerçekleşmeyecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir